Lézervágás, hegesztés, AWI hegesztés

Cégünk lézervágást is vállal, a legmodernebb Turmf (5 000 kw-os) géppel.

Lézervágás területén számos lehetőség áll ügyfeleink részére, Újszerű technikánkkal a pontosság sem jelent akadályt..

cnclemeztechnologia@gmail.com

A mai kor egyik legnagyszerűbb technlógiája a lézervágás, aminek a segítségével zseniális termékek állíthatóak elő. Hála a technológia fejlődésének, egyre könnyebb a kivitelezés, a kreativitásnak pedig csak ez emberi elme szab határt. A mostani blog bejegyzésben azt fogjuk összeszedni, hogy a lézer vágásnak köszönhetően milyen termékek állíthatók össze, amelyek nem csak megkönnyítik de egyszerűbbé és esztétikusabbá teszik életünket. Onnan közelítsük meg a dolgot, hogy ne a nagy nehézipari léptekben, inkább kis lépésekben gondolkodjunk, így az átlag ember is megérti, hogy a lézervágás segítségével egészen egyszerű munkafolyamat eredményeként, egész apró de nagyon szép és jól felhasználható dolgok készülhetnek el.

Full size desk

A full size desk egy olyan eszköz melyet a barkácsolni vágyó ezermesterek egyenesen imádni fogják mert létfontosságú kellék. Egy munkapad beszerzése elengedhetetlen, mivel a padlón a fali aljzat mellett forrasztani nem egyszerű feladat. Ha úgy véli, hogy szüksége van egy szilárd asztalra a munkájához, a full size desk lesz a megfelelő megoldás. Egy lézervágó segítségével könnyen megmunkálható.

Pohártartó a borosüvegen

Ahogy már írtam, a barkácsolás világában a kreativitásnak határa a csillagos ég. Ma már rengeteg olyan egyszerű találmány létezik, aminek elkészítése nem igényel hatalmas tervezői tudást, mégis hasznos eleme egy háztartásnak is. Van egy eszköz melyet mindenki ismer, és nem kell különösképpen bemutatni senkinek. A fa anyagból készült pohártartón két keskenyebb, míg a közepén egy nagyobb vájatot kell elképzelni, mely felszolgálók és borpincérek számára rendkívül megkönnyíti a felszolgálást. Az üveg felfüggesztésként szolgál, és a két pohárral jelentős hely spórolható meg a tálcán. Mi miatt érdekes ez az újítás? Azért mert a lézervágással pillanatok alatt elkészíthetünk egy ilyen eszközt. Nagyon egyszerű 2D-s design, mely segíti a poharak tárolását. Rendkívül esztétikus, és ami még ennél is fontosabb, hogy hatékony is. 

Ha találkozunk majd a trenddel, hogy minden étterem drink bárjában és minden háztartásban megtalálható lesz belőle legalább egy, jusson eszünkbe, hogy a lézervágás jelentősen megkönnyítette az elkészítését. Tervezője egyébként a találmányt - nagyon találóan - boros komornyiknak nevezte el.

Ékszerdoboz lézervágás segítségével

Egy másik nagyon egyszerű találmány amit asszonyok és lányok imádnak. Mindenki el tud képzelni egy hatalmas dobozt, benne különböző fakkokkal. Ezekben fülbevalók, nyakláncok, némelyikben gyűrűk, karkötők vagy éppen bokaláncok vannak. Rengeteg termékszolgáltató csatlakozott a “Műanyagmentesen” kampányhoz. A fent említett tárgyak zöme műanyagból készül. Így kapva kaphatunk az alkalmon, hogy nőnemű családtagjainkat meglepjük egy új, természetes anyagból készült, a környezet számára és előnyös, lebomlani képes ékszeres dobozzal. 

Biztosak lehetünk abban, hogy a családban lévő lányok, asszonyok kicsattannak majd a boldogságtól, de nem csak ők, hanem a természet is hálás lesz nekünk. Hatalmas nagy energia sem kell hozzá, hiszen a lézervágás technológiájának köszönhetően, pillanatok alatt megszülethet egy fantasztikus darab.

 

Kérjen ajánlatot
Az ajánlatkérés semmilyen elkötelezettséggel nem jár. Munkatársaink az ajánlat elküldése után néhány napon belül felveszik önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.