Lézervágás és a produktum

Lézervágás és a produktum

 

A lézervágás a modern technológia egyik csodálatos vívmánya, amely csodálatos végtermékeket is eredményezhet. A technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre inkább könnyebbé válik a kivitelezés, az emberi elmének pedig csak a csillagos ég szabhat határt. A két dolog kifejezetten hasznos és gyümölcsöző dolgokat eredményezhet. A mai blog bejegyzésben, ezen alapvető felvetésből kiindulva azt szedjük össze, hogy a lézervágás, mint modern vívmány segítségével, milyen olyan eszközöket tudunk létrehozni, amelyek  jelentősen könnyíthetik, egyszerűbbé és esztétikusabbá tehetik a mindennapi életünket, a lakás egyik pontján. A hangsúly a lézervágás azon szegmentumán van, hogy ne nagy és nehézipari léptekben, hanem egyelőre kicsiben gondolkodjunk, hogy az átlagember is érthesse, a lézervágás segítségével egészen apró dolgok is születhetnek, hatékony és egyszerű munkafolyamat eredményeképpen.

 

Full size desk

 

Az első ajánlatunk a full size desk, amelyet a barkácsolni vágyó ezermesterek imádni fognak, mert elengedhetetlen kellék a műhelyben. Kezdjük az alapokkal – először is, mindenkinek szüksége van egy munkapadra, és nem olyan könnyű feladat forrasztani és összeszerelni a dolgokat a padlón, a fali aljzat mellett. Ha úgy gondolja, hogy szüksége van egy szilárd asztalra, hogy dolgozzon, a full size desk elengedhetetlen megoldás az ön számára, amely egy lézervágó segítségével egészen könnyedén megmunkálható.

 

Pohártartó, borosüvegen

 

Ahogy már említettük, a barkácsolás világában a kreativitás nem szabad, hogy határokat ismerjen. Számtalan olyan egyszerű találmány létezik már ma a világban, amelyek egyáltalán nem igényeltek hatalmas tervezői munkát körzővel és szögmérővel, mégis hasznosak lehetnek egy háztartásban. Ezen példa kifejezetten ott, ahol szeretik a bort. Létezik ugyanis egy eszköz, amelyeket nem kell bemutatni az igazán igényes konyhaművészek, de a technika szerelmesei számára sem. A fa anyagból készült pohártartón két keskeny vályatot, míg a közepén egy nagyobbat kell elképzelni, mely felszolgálók és borpincérek számára rendkívül megkönnyíti a felszolgálás folyamatát. Az üveg maga szolgál felfüggesztés gyanánt, míg a két pohárral jelentős hely spórolható meg a tálcán. És hogy mi miatt érdekes újítás ez a számunkra? Nos igen, a lézervágás technológiájával pillanatok alatt elkészíthető eszközzel van dolgunk. Pofon egyszerű 2-D-s design, amely segít a poharak tárolásában. A minimalista újítás rendkívül esztétikus, valamint ami még ennél is fontosabb, hogy hatékony is. Amennyiben találkozunk majd a trenddel, hogy minden étterem drink bárjában és minden háztartásban megtalálható lesz belőle egy, tudjuk, hogy a lézervágás jelentősen megkönnyítette az elkészítési eljárást – legalábbis reménykedjünk benne. A tervező egyébként a találmányt, boros komornyiknak nevezte el, rendkívül találó módon.

 

Ékszerdoboz, lézervágás technológiájával

 

Egy ajánlat, amelyet a lányok és asszonyok imádni fognak. Mindenki látott már a lányoknál egy hatalmas méretű dobozt, amely különböző fakkokkal, rublikákkal rendelkezik. Egyikben fülbevalók, nyakláncok, némelyikben gyűrűk, karkötők vagy éppen bokaláncok. Egy kicsit eltérve a tárgytól, rengeteg termék szolgáltató beállt egy kampány mögé, melynek kulcsmondata a „Műanyagmentesen!”. A fent említett tárgyak jellemzően műanyagból készülnek, így kapva kapunk az alkalmon, hogy meglepjük kislányunkat egy új, természetes anyagból készült, környezetet nem szennyező, lebomlani képes ékszeres dobozzal. Mondanunk sem kell, hogy ezzel családunk női tagjai kicsattannak majd a boldogságtól, de nem csak ők, hanem az anyaföld is hálás lesz nekünk, valamint a beleölt energia sem kell, hogy felemésszen bennünket, hiszen a lézervágás technológiájának köszönhetően, pillanatok alatt megszülethet, egy ilyen szép darab.